Barbecue en buffet in Panningen

Specialist in food op locatie
Bereid vanuit onze ambachtelijke keuken én slagerij
Gratis bezorgd in regio vanaf €150,-
Klanten over Henk Aarts
9,2

Op basis van 1022 reacties Bekijk alle reviews

Barbecue en buffet in Panningen?

Genieten van een overheerlijk en compleet verzorgd barbecue en buffet in Panningen? Bestel vandaag nog online bij Henk Aarts, de specialist op het gebied van barbecue, buffet en tapas. Op de website vindt u een overzicht met de verschillende arrangementen. Zo hebben wij een gevarieerd aanbod aan barbecue en buffetten in Panningen, voor alle type gezelschappen. Het mooie van dit alles is dat het enige wat u hoeft te doen is samen met uw gezelschap genieten van de overheerlijke gerechten. Want wij doen de afwas voor u!

Kies een barbecue of buffet arrangement dat bij u past!

Zelf samen te stellen barbecue en buffet in Panningen

Naast een ruim aanbod aan diverse type arrangementen in barbecues en buffetten, is het ook mogelijk om uw ideale pakket zelf samen te stellen. Wij denken graag met u mee over de samenstelling en de mogelijkheden van uw arrangement. Combineer uw favoriete vlees, salades, sauzen etc. om zo een barbecue samen te stellen geheel naar eigen wens.

Bevat een van onze buffetten niet de gerechten die u graag wilt proeven? Dan is het mogelijk om ook buffetten zelf samen te stellen!

Henk Aarts, de specialist in food op locatie

Overheerlijke compleet verzorgde barbecue-, buffet- en live cooking partijen uit onze eigen ambachtelijke slagerij, volledig verzorgd op locatie! Wij geloven in een breed verzorgingspakket van bedrijfsfeest tot bruiloft, van kleine tot grote partijen, maar ook voor particulier gebruik aan huis. Met onze passie voor bourgondisch lekker eten, zorgen wij voor een smakelijke invulling.

Meer dan eten

Dankzij een samenwerking met partners uit de regio, verzorgen wij niet alleen eten, maar ook de inrichting van uw feestlocatie, drank arrangementen, personeel en zelfs tentenverhuur. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u contact met ons opnemen!

Neem contact met ons op!

titel - Video