Barbecue en buffet in Venray

Specialist in food op locatie
Bereid vanuit onze ambachtelijke keuken én slagerij
Gratis bezorgd in regio vanaf €150,-
Klanten over Henk Aarts
9,2

Op basis van 1009 reacties Bekijk alle reviews

Waarom kiest Venray voor Henk Aarts?

Wilt u een barbecue of buffet bestellen in Venray? Zoek dan zeker niet verder. Henk Aarts levert de lekkerste barbecue arrangementen en buffetten in Venray en omgeving. Bestellen kan eenvoudig via onze website.

Barbecue bestellen in Venray

De 'Barbecue Tijd' is weer aangebroken! Bij HenkAarts.com kunt u de meest lekkere barbeque arrangementen samenstellen. Dit kan snel een heel eenvoudig online.  Dankzij het heerlijke en diverse barbecue assortiment van Henk Aarts is er voor ieder gezelschap wat wils. Zo kunt u bij dé barbecue expert verschillende arrangementen bestellen. Naast het vlees behoren ook de stokbroden en de salades tot de barbecue arrangementen.

Bestel uw complete barbeque arrangement in Venray online

Hier bestelt u eenvoudig uw barbecue arrangement. Het is belangrijk om twee dagen van te voren te bestellen zodat wij alles in orde kunnen maken voor een heerlijke en gezellige barbecue. In Venray bezorgen wij gratis. Heeft u een barbecue gepland op zondag? Dat is geen probleem. Ook op zondag bezorgen wij onze barbecue arrangementen. Wilt u advies of heeft u nog vragen? Dan kunt u gerust contact opnemen.

Buffet te Venray

U wilt een heerlijk en goed verzorgd buffet in Venray? Op de website van Henk Aarts vindt u een divers aanbod aan buffetten. U kunt hier zelf uw buffet kiezen. Let alleen op dat u dit vier dagen van tevoren bestelt. Bestel hier direct uw buffet en wij komen het bij u aan huis brengen in Venray en omgeving.

titel - Video