BBQ vlees bestellen

Specialist in food op locatie
Bereid vanuit onze ambachtelijke keuken én slagerij
Gratis bezorgd in regio vanaf €150,-

BBQ vlees bestellen

U wil graag een BBQ organiseren voor een kleine of grote groep, maar waar gaat u het BBQ vlees bestellen? Hiervoor zit u bij Henk Aarts goed! Wij verzorgen al jaren de lekkerste BBQ arrangementen en buffetten voor zowel grote als kleine evenementen en groepen. Wij weten precies wat er benodigd is om uw BBQ tot een groot succes te maken! Bent u benieuwd naar al onze BBQ arrangementen en het vlees dat hierbij geleverd wordt? Bekijk snel ons aanbod!

Bekijk ons aanbod BBQ vlees

Ontdek onze BBQ arrangementen

Wij zorgen voor het lekkerste BBQ vlees voor een geslaagde barbecue, vers uit eigen slagerij! Wij hanteren drie basis pakketten voor uw BBQ, en daarnaast nog ons bekende pimp my BBQ! arrangement. Dit arrangement is te bestellen vanaf 6 personen en hierbij stelt u uw geheel eigen BBQ menu samen, bestaande uit vlees, vis, groente, eventueel vleesvervangers en bijgerechten.

 

Het eerste basis BBQ pakket is het biergarten BBQ arrangement. Zoals de naam al suggereert, is dit de perfecte oplossing wanneer je wil ‘grillen auf Deutsch’. Het arrangement bestaat uit voornamelijk Duitse stukken vlees en bijgerechten, geheel in stijl. Daarnaast bieden wij dé klassieker aan, een erg populaire keuze voor de fanatieke BBQ’ers waarmee je nooit verkeerd kan gaan. Een top barbecue is hiermee altijd gegarandeerd. Speciaal voor de grote partijen en voor de échte BBQ-fijnproever hebben wij ons party-party arrangement in het leven geroepen: een uitgebreid arrangement met meer dan voldoende vlees-, vis-, bijgerechten, salades en sauzen voor een groot knalfeest. Neem hiervoor zeker eens contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op

 

De service van Henk Aarts

Wij regelen alles tot in de puntjes voor uw feest, evenement of bijzondere gelegenheid. Onze tapas arrangementen zijn vanaf 6 personen online te bestellen en vanaf 10 personen is dit inclusief borden, bestek en pan. Daarnaast bezorgen wij gratis voor alle bestellingen boven de €150 in een omtrek van 25 kilometer rondom America. Het mooie van onze service is dat u na het eten zelf niet de keuken in hoeft om de afwas te doen, dit regelen wij voor u!

 

Bestel uw BBQ vlees online

Bestel via onze website eenvoudig en snel uw BBQ vlees. Uw bestelling wordt gratis op locatie bezorgd bij bestellingen vanaf €150,- en voor groepen vanaf 10 personen worden gratis borden en bestek meegeleverd. Heeft u speciale wensen voor uw BBQ arrangementen? Neemt u dan gerust contact met ons op, we bespreken graag alle mogelijkheden met u.

Bestel uw BBQ vlees online

titel - Video