SPECIALIST IN FOOD OP LOCATIE

Henk Aarts weet met zijn jarenlange ervaring hoe je op elke denkbare locatie gasten een passende smakelijk beleving kunt bieden! Of het nu gaat om grote evenementen of kleine intieme gezelschappen. Wij laten uw gasten genieten van heerlijke gerechten die live worden bereidt op uw feestlocatie. En dat kan alleen met de beste producten!

ONZE PRODUCTEN

Wij hechten veel waarde aan onze producten en houden ons bezig met de laatste trends en eetgewoontes van onze klanten. Zo gebruiken wij sinds 2017 geen keukenzout in onze keukens maar zijn we overgeschakeld naar een zoutvervanger waarmee wij tot 50% minder natrium verwerken in onze eigengemaakte producten. Salades zijn vers en worden drie keer per week geproduceerd volgens eigen recept. Zo ook de vleesgerechten, soepen en desserts. 

De roots van Henk Aarts liggen vanuit vroeger overduidelijk in de slagerswereld. Dat er mooie en eerlijke vleesproducten worden gebruikt in onze arrangementen is dus wel vanzelfsprekend. Maar daarnaast houden we ons steeds meer bezig met creatieve groente en vleesvervangende gerechten.

ÁLLES GEREGELD

Samen met partners uit de regio zorgen wij bovendien voor inrichting van uw feestlocatie, drank arrangementen, personeel en tentenverhuur.  U heeft altijd één contactpersoon en alles wordt achteraf op één factuur in rekening gebracht.

ZAKELIJK

Uw personeel bedanken voor hun inzet of een open-dag organiseren voor vele bezoekers. Een bedrijf heeft zo nu en dan van alles te vieren. Een feest organiseren is voor een bedrijf vaak een hele onderneming en een tijdrovende klus! Met onze kennis en ervaring helpen wij u graag! Of het nu gaat om een kleine personeelsbijeenkomst of een groot evenement. Wij zorgen dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. 

Daarnaast bieden wij ook graag ondersteuning aan bedrijven. Bent u een ondermening in de toeristen- en/of horecabranche?  Wij helpen u graag met het organiseren van uiteenlopende barbecue, buffet of live cooking partijen voor uw klanten. 

LIVE BBQ COOKING OP LOCATIE!

Heeft u iets bijzonders te vieren en bent u opzoek naar een unieke smakelijke invulling voor uw feest?

 • Big 5 BBQ Big 5 BBQ vanaf 30 personen
  • Bijzonder stoer gangen-diner altijd per seizoen en naar wens samengesteld
  • Een unieke beleving tijdens een bijzondere gelegenheid!
  • Bereid op knisperende houtskolen
  • Met veel passie, rook en vuur!
  • Neem contact met ons op voor meer informatie!
  Offerte aanvragen
 • Little bites Little bites vanaf 50 personen
  • Ideaal voor bijvoorbeeld bruiloften, recepties en open dagen
  • Verrassende kleine gerechtjes
  • Doorlopend geserveerd aan uw gasten
  • Laat u adviseren of geef zelf uw voorkeur!
  Offerte aanvragen

Toch op zoek naar iets anders? Bekijk ook onze barbecue en buffet mogelijkheden!

REFERENTIES / REACTIES

"Al jaren verzorgt Henk Aarts de catering tijdens de Rowwen Hèze Slotconcerten. Naast de foodcorner in de grote tent verzorgt Henk het buffet voor 500 VIP-gasten, elk jaar in een ander thema. Altijd weer perfect verzorgd en volgens afspraak. Alles vers gemaakt en de smaak is voortreffelijk. Onze gasten zijn vol lof over de presentatie, variatie en smaak. Er is een fijne bereidheid tot overleg en vragen worden snel beantwoord. Prettig en professioneel personeel. Al met al volledig tevreden en zeker een aanbeveling waard!"
Charlotte Roosen, Rowwen Hèze Event Management, America
“Op onze Hoeve mogen wij graag groepen ontvangen, zowel zakelijk als particulier. Bij Henk Aarts ervaren wij de ideale combinatie van professionaliteit, kwaliteit en flexibiliteit die wij nodig hebben om onze gasten telkens weer op en top te kunnen verwennen”
José Krekels, Hoeve Willem III Ambachtelijk Ijs, Helenaveen
"De jaarlijkse kerstviering van VTI wordt gezamenlijk in onze productiehal gevierd. Het kerstbuffet inclusief drank voor gemiddeld 100 personen is voor Henk en zijn team geen probleem. Alles wordt op tijd en volgens afspraak warm aangeleverd. Zeer veel goede reacties gehad over de samenstelling van het overheerlijke buffet! De komende kerstviering weer hetzelfde aldus mijn collega’s!"
Gé van Wijlick, VTI Horst, Horst
"Wat hebben wij mede dankzij jullie inzet mogen genieten van een geweldig feest. De zorg voor en achteraf was geweldig. De adviezen betreffende de diverse buffetten/grillpartijen/het ter plekke koken, alles was zodanig goed op elkaar afgestemd dat het voor ons de status overtreffend krijgt. Sterren-waardig.! Een presentatie om van te watertanden, kleurrijk, smaakvol, verfijnd, vol kwaliteit! En dat voor zulk groot gezelschap. Fantastisch. Jullie maken de belofte waar. Een aanrader voor eenieder die stijlvolle feesten kan waarderen. Nogmaals hartelijk dank."
John en Miek Grubben, Heerschap, Heythuijsen
"Onze gasten zijn daverend enthousiast over de buffetten en barbecues. Wij hebben goede ervaringen met de geleverde diensten, en worden compleet ontzorgt. Ook rekening houden met specifieke (dieet)wensen is voor Henk Aarts geen enkel probleem. Ze hebben tevens ervaring met het verzorgen van grote groepen. Tijdens ons personeelsfeest hebben wij zelf ook heerlijk mogen genieten van het uitgebreide tapasbuffet. Wij zijn erg tevreden over deze samenwerking."
Nabila Youcef-Ettoumi, Kasteeltuinen, Arcen