BRUILOFT, JUBILEUM EN MEER

Iedereen heeft wel eens wat te vieren! Of het nu gaat om een bruiloft, jubileum, familiefeest of Sarah en Abraham die op bezoek komen. U wilt dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt en uw gasten goed verwend worden. Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres! Wij zorgen voor een passende smakelijke invulling tijdens uw feest. Of het nu in uw achtertuin of op een externe feestlocatie plaatsvindt, wij denken graag met u mee!

ZAKELIJK

Open-dag, personeelsfeest, lunchvergadering, of belangrijke klanten op bezoek? Ieder bedrijf wil het beste voor hun klanten en personeel. Wij zorgen ervoor dat het geregeld wordt. Wij begrijpen u als zakelijke klant en spreken dezelfde taal. Vertel ons uw wensen en wij komen met een passend voorstel. Of het nu gaat om een kleine bijeenkomst, groot evenement of een vaste samenwerking. Wij bieden proffesionaliteit én kwaliteit!

SPORTCLUBS EN VERENIGINGEN

Ook voor sportclubs en verenigingen staat Henk Aarts klaar! Of het nu gaat om een grootschalige dorps-barbecue, teamfeest of jubilieumfeest voor de carnavalsvereniging. Voor ieder gezelschap en voor iedere activiteit weten wij een smakelijke invulling te geven. Vertel ons jullie wensen en budget en wij komen met een passend advies!

ÁLLES GEREGELD

Wanneer gewenst zorgen wij samen met partners uit de regio voor drank-arrangementen, inrichting van uw feestlocatie, personeel en tentenverhuur. U heeft altijd één contactpersoon en alles wordt achteraf op één factuur in rekening gebracht. Dat is nog eens overzichtelijk!

Wij doen graag een passend voorstel!

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie!

Geen offerte nodig maar direct online bestellen? Bekijk hier onze barbecue-, buffet- en tapasarrangementen.

REFERENTIES / REACTIES

"Al jaren verzorgt Henk Aarts de catering tijdens de Rowwen Hèze Slotconcerten. Naast de foodcorner in de grote tent verzorgt Henk het buffet voor 500 VIP-gasten, elk jaar in een ander thema. Altijd weer perfect verzorgd en volgens afspraak. Alles vers gemaakt en de smaak is voortreffelijk. Onze gasten zijn vol lof over de presentatie, variatie en smaak. Er is een fijne bereidheid tot overleg en vragen worden snel beantwoord. Prettig en professioneel personeel. Al met al volledig tevreden en zeker een aanbeveling waard!"
Charlotte Roosen, Rowwen Hèze Event Management, America
“Op onze Hoeve mogen wij graag groepen ontvangen, zowel zakelijk als particulier. Bij Henk Aarts ervaren wij de ideale combinatie van professionaliteit, kwaliteit en flexibiliteit die wij nodig hebben om onze gasten telkens weer op en top te kunnen verwennen”
José Krekels, Hoeve Willem III Ambachtelijk Ijs, Helenaveen
"De jaarlijkse kerstviering van VTI wordt gezamenlijk in onze productiehal gevierd. Het kerstbuffet inclusief drank voor gemiddeld 100 personen is voor Henk en zijn team geen probleem. Alles wordt op tijd en volgens afspraak warm aangeleverd. Zeer veel goede reacties gehad over de samenstelling van het overheerlijke buffet! De komende kerstviering weer hetzelfde aldus mijn collega’s!"
Gé van Wijlick, VTI Horst, Horst
"Wat hebben wij mede dankzij jullie inzet mogen genieten van een geweldig feest. De zorg voor en achteraf was geweldig. De adviezen betreffende de diverse buffetten/grillpartijen/het ter plekke koken, alles was zodanig goed op elkaar afgestemd dat het voor ons de status overtreffend krijgt. Sterren-waardig.! Een presentatie om van te watertanden, kleurrijk, smaakvol, verfijnd, vol kwaliteit! En dat voor zulk groot gezelschap. Fantastisch. Jullie maken de belofte waar. Een aanrader voor eenieder die stijlvolle feesten kan waarderen. Nogmaals hartelijk dank."
John en Miek Grubben, Heerschap, Heythuijsen
"Onze gasten zijn daverend enthousiast over de buffetten en barbecues. Wij hebben goede ervaringen met de geleverde diensten, en worden compleet ontzorgt. Ook rekening houden met specifieke (dieet)wensen is voor Henk Aarts geen enkel probleem. Ze hebben tevens ervaring met het verzorgen van grote groepen. Tijdens ons personeelsfeest hebben wij zelf ook heerlijk mogen genieten van het uitgebreide tapasbuffet. Wij zijn erg tevreden over deze samenwerking."
Nabila Youcef-Ettoumi, Kasteeltuinen, Arcen