Tapas Helmond

Specialist in food op locatie
Bereid vanuit onze ambachtelijke keuken én slagerij
Gratis bezorgd in regio vanaf €150,-

Tapas Helmond

Wilt u genieten van heerlijke tapas gerechten in de omgeving van Helmond? Bij Henk Aarts heeft u keuze uit verschillende tapas arrangementen met de lekkerste hapjes voor elke gelegenheid. Of u nu een verjaardag te vieren heeft, met vrienden gezellig een avond wilt borrelen in de tuin, een bedrijfsfeest organiseert of de catering voor een bruiloft regelt? We verzorgen vanuit ons bourgondisch hart een passende en smakelijke invulling voor uw gasten. Dit kan in de vorm van een buffet, barbecue of overheerlijke bourgondische borrelplank. En speciaal voor de vegetariërs zijn er diverse alternatieve gerechten bij te bestellen om uw tapas arrangement geheel naar wens te maken.

Overheerlijke tapas arrangementen

Voor de echte tapas liefhebbers heeft Henk Aarts een breed aanbod aan tapas arrangementen. Van een borrelplank tot een compleet tapasbuffet of BBQ, voor iedere gelegenheid bieden wij catering op maat. Het buffet en barbecue arrangement bevatten diverse kleurrijke hapjes waaronder chickenwings, wraps, stokbrood en salades. Deze heerlijke tapasgerechten zijn een echte eyecatcher op elk feest! Bij een bestelling vanaf 10 personen wordt er een hapjespan geleverd bij het buffet, inclusief een pan-BBQ + gas bij de barbecue. Wij doen zelfs de afwas zodat u geheel onbezorgd kunt genieten! De borrelplank is rijk gevuld met heerlijke borrelhapjes zoals diverse vleeswaren, kazen en stokbrood. Handig geserveerd op leisteen-look schalen.

Bestel hier uw tapas arrangement

De specialist in food op locatie

Henk Aarts verzorgt met passie een compleet feestmaaltijd op locatie in Helmond. Overheerlijke tapasschotels-, barbecue’s-, buffetten en live cooking met gerechten uit eigen slagerij. Om uw feestelijke gelegenheid geheel onbezorgd te ervaren kunnen we naast heerlijk eten, ook helpen bij de inrichting van uw feestlocatie, drank arrangementen, personeel en tentenverhuur in samenwerking met partners uit de regio.

Bestel online uw tapas arrangement in Helmond

Via onze website kunt u eenvoudig uw complete tapas-arrangement bestellen. Uw bestelling wordt gratis op locatie bezorgd vanaf €150,- en voor groepen vanaf 10 personen wordt servies gratis meegeleverd. Heeft u speciale wensen voor uw tapas arrangement in Helmond? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Bekijk de mogelijkheden

titel - Video