Tapas Venlo

Specialist in food op locatie
Bereid vanuit onze ambachtelijke keuken én slagerij
Gratis bezorgd in regio vanaf €150,-

Tapas Venlo

Bent u op zoek naar de lekkerste tapas in de omgeving van Venlo? Dan bent u bij Henk Aarts aan het juiste adres. Wij hebben diverse uitgebreide arrangementen met de lekkerste tapas hapjes voor elk soort feest, evenement of gelegenheid. Wij maken met liefde verschillende soorten hapjes en gerechten klaar en verzorgen op wekelijkse basis diverse soorten buffetten en arrangementen. Bent u benieuwd naar al onze tapas mogelijkheden? Bekijk snel wat wij voor u kunnen betekenen!

Bestel uw tapas online!

Ontdek onze tapas arrangementen

Bij Henk Aarts hebben wij verschillende smaakvolle tapas arrangementen, waardoor er altijd voor iedereen wel wat lekkers bij zit! Zo kunt u bij ons kiezen tussen de Spaanse paella schotel, de alom bekende Henkie’s tapas of de tapas BBQ. De Spaanse paella schotel bestaat uit een rijkelijk gevulde paella met rijst, drumsticks, gamba’s, diverse vissoorten en mosselen. Deze overheerlijke paella wordt geleverd met stokbrood, kruidenboter en een groene salade. De in wijde omtrek bekende Henkie’s tapas is één van de meest favoriete keuzes in ons assortiment, een uitgebreid tapasbuffet met ontzettend veel keuze in hapjes. Een genot voor iedereen! Daarnaast bieden wij ook nog de tapas BBQ aan, ook een populaire optie. Bij dit arrangement combineert u het beste van twee werelden, en geniet u van de lekkerste vlees- en visgerechten!

 

Zitten er vegetariërs bij het gezelschap? Geen enkel probleem! We hebben bij de meeste arrangementen namelijk ook alternatieve voor vegetariërs. Zo kan er evengoed met z’n allen genoten worden van een overheerlijk tapas arrangement in de omgeving van Venlo.

Bekijk alle tapas arrangementen

De service van Henk Aarts

Wij regelen alles tot in de puntjes voor uw feest, evenement of bijzondere gelegenheid. Onze tapas arrangementen zijn vanaf 6 personen online te bestellen en vanaf 10 personen is dit inclusief borden, bestek en pan. Daarnaast bezorgen wij gratis voor alle bestellingen boven de €150 in een omtrek van 25 kilometer rondom America. Het mooie van onze service is dat u na het eten zelf niet de keuken in hoeft om de afwas te doen, dit regelen wij voor u!

 

Bestel uw tapas arrangement online

Bestel via onze website eenvoudig en snel uw tapas arrangementen. Uw bestelling wordt gratis op locatie bezorgd bij bestellingen vanaf €150,- en voor groepen vanaf 10 personen worden gratis borden en bestek meegeleverd. Heeft u speciale wensen voor uw tapas arrangement in Venlo? Neemt u dan gerust contact met ons op, we bespreken graag alle mogelijkheden met u.

Bestel uw tapas online!

titel - Video