Barbecue en buffet in Deurne

Specialist in food op locatie
Bereid vanuit onze ambachtelijke keuken én slagerij
Gratis bezorgd in regio vanaf €150,-
Klanten over Henk Aarts
9,2

Op basis van 1022 reacties Bekijk alle reviews

Waarom kiest Deurne voor Henk Aarts?

Lekker weer. Dat betekent langer buiten zitten, genieten én natuurlijk barbecueën. Of u nu wilt barbecueën omdat u iets heeft te vieren of omdat u het gewoon gezellig vindt: er is altijd wel een goede reden om te barbecueën. Dat is dan ook precies waarom wij verschillende barbecue arrangementen voor u hebben samengesteld. De barbecue arrangementen zijn inclusief een aantal stukken vlees per persoon, stokbroden en salades.

Bestel uw BBQ arrangement in Deurne eenvoudig online

U kunt uw barbecue arrangement in Deurne en omgeving online samenstellen en bestellen. Makkelijker kan haast niet. Let op: bestel uw complete barbecue arrangement minimaal twee dagen van te voren. U bent dan verzekerd van een geslaagd barbecue buffet. Wij zorgen ervoor dat het vlees, de vis en salades gratis bij u thuis in Deurne worden bezorgd. Onze BBQ-pakketten kunnen op elk gewenst moment bij u thuis in Deurne bezorgd worden. Ook op zondag! Heeft u vragen? Neem dan contact op met de barbecue specialist van Deurne en omgeving.

Bestel ook uw buffet in Deurne

De lekkerste buffetten stelt u ook online samen. Wij bezorgen de buffetten gratis in Deurne en omgeving. Het is wel belangrijk dat u uw buffet vier dagen van tevoren bestelt. Bestel direct uw buffet en wij bezorgen deze graag bij u thuis in Deurne en omgeving!

titel - Video