Barbecue en buffet in Deurne

Filteren
  • Filteren
Specialist in food op locatie
Bereid vanuit onze ambachtelijke keuken én slagerij
Gratis bezorgd in regio vanaf €150,-
Interessante zakelijke partner
Klanten over Henk Aarts
9

Op basis van 202 reacties Bekijk alle reviews

Waarom kiest Deurne voor Henk Aarts?

Lekker weer. Dat betekent langer buiten zitten, genieten én natuurlijk barbecueën. Of u nu wilt barbecueën omdat u iets heeft te vieren of omdat u het gewoon gezellig vindt: er is altijd wel een goede reden om te barbecueën. Dat is dan ook precies waarom wij verschillende barbecue arrangementen voor u hebben samengesteld. Wat denkt u bijvoorbeeld van de Peel en MaasParty-party of het arrangement De Klassieker? De barbecue arrangementen zijn inclusief een aantal stukken vlees per persoon, stokbroden en salades.

Bestel uw BBQ arrangement in Deurne eenvoudig online

U kunt uw barbecue arrangement in Deurne en omgeving online samenstellen en bestellen. Makkelijker kan haast niet. Let op: bestel uw complete barbecue arrangement minimaal twee dagen van te voren. U bent dan verzekerd van een geslaagd barbecue buffet. Wij zorgen ervoor dat het vlees, de vis en salades gratis bij u thuis in Deurne worden bezorgd. Onze BBQ-pakketten kunnen op elk gewenst moment bij u thuis in Deurne bezorgd worden. Ook op zondag! Heeft u vragen? Neem dan contact op met de barbecue specialist van Deurne en omgeving.

Bestel ook uw buffet in Deurne

De lekkerste buffetten stelt u ook online samen. Wij bezorgen de buffetten gratis in Deurne en omgeving. Het is wel belangrijk dat u uw buffet vier dagen van tevoren bestelt. Bestel direct uw buffet en wij bezorgen deze graag bij u thuis in Deurne en omgeving!

titel - Video