Smaakmakend op elke locatie

Met oog voor smaak verzorgen wij complete barbecue-, buffet- en live cooking-partijen op locatie. Van bedrijfsfeest tot bruiloft, van kleine tot grote partijen en zowel particulier als zakelijk. Met een bourgondisch hart voor lekker eten verzorgen wij voor elke gelegenheid een passende en smakelijke invulling. Samen met partners uit de regio zorgen wij bovendien voor inrichting van uw feestlocatie, drank arrangementen, personeel, licht, geluid en tentenverhuur. 

Ons team

Wij werken met een creatief, jong, gedreven en hecht team. Onze medewerkers delen allemaal dezelfde passie voor eten. Ze zijn het gezicht én de ambassadeurs van ons bedrijf en we hechten dan ook veel waarde aan hun input en ideeën. We houden van koken, smaak, beleving en vuur en brengen ons enthousiasme graag over op onze klanten!

Onze producten

Wij hechten veel waarde aan onze producten en houden ons bezig met de laatste trends en eetgewoontes van onze klanten. Zo gebruiken wij sinds 2017 geen keukenzout in onze keukens maar zijn we overgeschakeld naar een zoutvervanger waarmee wij tot 50% minder natrium verwerken in onze eigengemaakte producten. Salades zijn vers en worden drie keer per week geproduceerd volgens eigen recept. Zo ook de vleesgerechten, soepen en desserts. 

Bovenal houden we ons bezig met het eten van minder vlees en bieden we steeds meer groente-, en vlees vervangende producten aan. Ook al liggen onze roots in de slagerswereld, wij vinden het ouderwets om te denken dat er elke dag vlees gegeten moet worden en zijn hier dus volop mee aan het experimenteren.

Benieuwd naar de geschiedenis van het bedrijf? Bekijk hieronder de tijdlijn! 

Onze historie

1976

Het begin

Vanaf het moment dat Henk als kleine jongen een stap zette in een slagerswinkel was hij zeker van zijn zaak om ooit slager te worden. Op 16-jarige leeftijd begint Henk aan de Slagers Vak Opleiding in Helmond en werkt hij daarnaast bij Slagerij van Eersel in Sevenum. Op dat moment woont hij samen met zijn vader, moeder en drie zussen aan de Gerard Smuldersstraat in America. Daar is hij ook vaak te vinden in de kalverstal, waar hij gretig meehelpt met de kalverhandel. Na de opleiding zet hij zijn werk voort bij de slachterij van Math Geuijen in Panningen en blijft ook de kalverhandel thuis hem dagelijks bezighouden.

1990

Een onverwachte wending

Henk stopt met zijn werk als slager wanneer de kalverhandel thuis op hem staat te wachten na een noodlottig ongeval met vader Harry. De handel werd de rode draad door zijn leven, waarin hij in korte tijd veel leerde en op tal van plekken in het land een waardevolle kenniskring opbouwde.  

1995

Slagershart

Het bloed kruipt uiteindelijk toch waar het niet gaan kan. Henk start, naast de kalverhandel, met huisslachtingen. Dit houdt in dat de boeren klanten dieren ter slacht aanboden voor eigen consumptie. De bekende slager Wiel Joosten uit Grubbenvorst bood hem zijn slagerij aan als werkruimte voor het diepvries klaar maken van de dieren.

1997

Nieuwe thuishaven

Het aantal huisslachtingen groeide dermate dat Henk toe was aan een nieuwe grote stap. Samen met zijn vrouw Mariëtte en dochters Renée en Nicole verhuisden ze naar de Wouterstraat in America. Hier werd een huis, kleine slagerij en een handelstal voor de kalveren gebouwd. Op dinsdag ging Henk bij de boeren langs en kocht kalveren die hij woensdag ochtend verkocht op de veemarkt in Den Bosch. De overige dagen was hij te vinden in zijn slagerij.

2000

Barbecue!

Tijd voor weer een nieuwe stap: klanten van huisslachtingen vragen meer en meer om barbecuevlees van hun eigen vee, en zo wordt gestart met de verkoop van barbecuepakketten en salades. 

2004

World wide web

De verkoop van barbecuepakketten groeit sterk en internet wordt steeds belangrijker. Daarom wordt er een webshop gelanceerd, waarmee Henk Aarts één van de eerste bedrijven in de wijde regio is waar online eten kan worden besteld. Ook werd dit jaar de slagerij uitgebreid en werd de handelstal omgetoverd tot een grote gekoelde werkplaats.

2005

Verkoop buffetten

Naast de verkoop van barbecuepakketten wordt ook de vraag naar buffetten steeds groter. Daarom wordt het assortiment uitgebreid. 

2007

Uit de kalverhandel

Na 17 jaar in de kalverhandel staat Henk voor een lastige keuze. De verkoop van barbecuepakketten en buffetten neemt ondertussen dusdanige vormen aan dat dit niet meer te combineren is. Henk stopt met de kalverhandel maar vanaf dat moment opende dat alleen maar nieuwe deuren!

2011

Frisse wind

Nieuwe huisstijl, nieuw begin! Met het nieuwe logo houden we de vaart erin. Ook de website, busbelettering en kleding werd in een nieuw jasje gestopt.

2014

Verbouwen maar!

Het hele bedrijfspand wordt grondig aangepakt en gereorganiseerd: grotere koelruimtes en een diepvries, de  slagerij wordt omgebouwd tot professionele cateringkeuken met de nieuwste apparatuur, een nieuwe kantine, magazijn, afwaskeuken én een overdekte laad- en losplaats. Toen de verbouwing klaar was werd er een open dag georganiseerd waar tevens het 20 jarige bestaan werd gevierd! 

2019

De volgende generatie

Nicole, dochter van Henk, treed toe tot de onderneming!

'In 2016 behaalde ik mijn diploma Stand-, Winkel-, en Decorvormgeving aan SintLucas in Boxtel. Ik had ontzettend veel plezier en ijver in het ontwerpen maar na een zomer uithelpen bij Henk Aarts kwam mijn andere grote passie toch weer naar boven; koken! Het werken beviel me goed en we besloten dat ik vast in dienst zou gaan. Naast het werk heb ik daarna ook nog mijn koksdiploma behaalt, een mooie toevoeging voor mezelf en het bedrijf! Na 3 jaar vast in dienst besloot ik dat het tijd was voor een volgende stap en trad ik toe tot de onderneming!'

Klanten over Henk Aarts
9,2

Op basis van 507 reacties Bekijk alle reviews