Smaakmakend op elke locatie

Wij verzorgen complete barbecue-, buffet- en tapas menu's op locatie. Van bedrijfs-, tot familiefeest, van kleine tot grote partijen en zowel particulier als zakelijk. Met een bourgondisch hart voor lekker eten verzorgen wij voor elke gelegenheid een passende en smakelijke invulling. Onze klanten kunnen eenvoudig online een van onze menu's bestellen. Ook bieden we uiteraard een passend persoonlijk advies op aanvraag. 

Ons team

Wij werken met een creatief, jong, gedreven en hecht team. Onze medewerkers delen allemaal dezelfde passie voor eten en weten van aanpakken. Ze zijn het gezicht én de ambassadeurs van ons bedrijf en we hechten dan ook veel waarde aan hun input en ideeën. We houden van koken, beleving en vuur en brengen ons enthousiasme graag over op onze klanten! Wil je ook onderdeel worden van ons team? Bekijk dan onze vacature pagina.

Onze producten

Wij hechten veel waarde aan onze producten en houden ons bezig met de laatste trends en eetgewoontes van onze klanten. In onze moderne cateringkeuken en slagerij houden we ons bezig met het produceren van soepen, diverse (warm)vleesbereidingen, salades en tapas. Ook de gehele worstmakerij en gehaktproductie is volledig in eigen hand en volgens familierecepturen bereidt. We zijn trots op onze heerlijke producten!

Benieuwd naar de geschiedenis van het bedrijf? Bekijk hieronder de tijdlijn! 

Onze historie

1976

Het begin

Vanaf het moment dat Henk als kleine jongen een stap zette in een slagerswinkel was hij zeker van zijn zaak om ooit slager te worden. Op 16-jarige leeftijd begint Henk aan de Slagers Vak Opleiding in Helmond en werkt hij daarnaast bij Slagerij van Eersel in Sevenum. Op dat moment woont hij samen met zijn vader, moeder en drie zussen aan de Gerard Smuldersstraat in America. Daar is hij ook vaak te vinden in de kalverstal, waar hij gretig meehelpt met de kalverhandel. Na de opleiding zet hij zijn werk voort bij de slachterij van Math Geuijen in Panningen en blijft ook de kalverhandel thuis hem dagelijks bezighouden.

1990

Een onverwachte wending

Henk stopt met zijn werk als slager wanneer de kalverhandel thuis op hem staat te wachten na een noodlottig ongeval met vader Harry. De handel werd de rode draad door zijn leven, waarin hij in korte tijd veel leerde en op tal van plekken in het land een waardevolle kenniskring opbouwde.  

1995

Slagershart

Het bloed kruipt uiteindelijk toch waar het niet gaan kan. Henk start, naast de kalverhandel, met huisslachtingen. Dit houdt in dat de boeren klanten dieren ter slacht aanboden voor eigen consumptie. De bekende slager Wiel Joosten uit Grubbenvorst bood hem zijn slagerij aan als werkruimte voor het diepvries klaar maken van de dieren.

1997

Nieuwe thuishaven

Het aantal huisslachtingen groeide dermate dat Henk toe was aan een nieuwe grote stap. Samen met zijn vrouw Mariëtte en dochters Renée en Nicole verhuisden ze naar de Wouterstraat in America. Hier werd een huis, kleine slagerij en een handelstal voor de kalveren gebouwd. Op dinsdag ging Henk bij de boeren langs en kocht kalveren die hij woensdag ochtend verkocht op de veemarkt in Den Bosch. De overige dagen was hij te vinden in zijn slagerij.

2000

Barbecue!

Tijd voor weer een nieuwe stap: klanten van huisslachtingen vragen meer en meer om barbecuevlees van hun eigen vee, en zo wordt gestart met de verkoop van barbecuepakketten en salades. 

2004

World wide web

De verkoop van barbecuepakketten groeit sterk en internet wordt steeds belangrijker. Daarom wordt er een webshop gelanceerd, waarmee Henk Aarts één van de eerste bedrijven in de wijde regio is waar online eten kan worden besteld. Ook werd dit jaar de slagerij uitgebreid en werd de handelstal omgetoverd tot een grote gekoelde werkplaats.

2005

Verkoop buffetten

Naast de verkoop van barbecuepakketten wordt ook de vraag naar buffetten steeds groter. Daarom wordt het assortiment uitgebreid. 

2007

Uit de kalverhandel

Na 17 jaar in de kalverhandel staat Henk voor een lastige keuze. De verkoop van barbecuepakketten en buffetten neemt ondertussen dusdanige vormen aan dat dit niet meer te combineren is. Henk stopt met de kalverhandel maar vanaf dat moment opende dat alleen maar nieuwe deuren!

2011

Frisse wind

Nieuwe huisstijl, nieuw begin! Met het nieuwe logo houden we de vaart erin. Ook de website, busbelettering en kleding werd in een nieuw jasje gestopt.

2014

Verbouwen maar!

Het hele bedrijfspand wordt grondig aangepakt en gereorganiseerd: grotere koelruimtes en een diepvries, de  slagerij wordt omgebouwd tot professionele cateringkeuken met de nieuwste apparatuur, een nieuwe kantine, magazijn, afwaskeuken én een overdekte laad- en losplaats. Toen de verbouwing klaar was werd er een open dag georganiseerd waar tevens het 20 jarige bestaan werd gevierd! 

2024

Nieuwe wegen!

Trots en verheugd. Vanaf 1 januari 2024 staan er twee nieuwe gezichten aan het roer van Henk Aarts BBQ-BUFFET-TAPAS: Bert Joosten en Margo Rubie! Samen met het personeelsbestand van Slagerij Joosten en Henk Aarts gaan zij hun slagerij en maaltijdservice aan de Steenstraat in Horst aanvullen met de huidige cateringactiviteiten van Henk Aarts in America. 'Wij zien een hele mooie mogelijkheid om deze twee bedrijven een aanvulling te laten zijn op elkaar. Samen met het team van Joosten en Henk Aarts kunnen we niet wachten onze klanten blij te maken met onze diensten!'

De producten, diensten en de naam Henk Aarts blijven zoals jullie gewend zijn! Het bestellen van heerlijke BBQ-, buffet- en tapasmenu’s doe je dus nog steeds via www.henkaarts.com.

Klanten over Henk Aarts
9,2

Op basis van 980 reacties Bekijk alle reviews