Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Bestellen

Levering

Betalen

Overige vragen

 

Bestellen

Tot wanneer kan ik uiterlijk het exacte aantal personen doorgeven?
Dit kan minimaal 5 dagen van tevoren telefonisch doorgegeven worden. Op dinsdagen zijn wij gesloten, u kunt de wijziging dan ook per mail doorgeven via info@henkaarts.com.

Tot wanneer kan ik uiterlijk mijn bestelling aanpassen of annuleren?
Dit kan minimaal 5 dagen van tevoren telefonisch doorgegeven worden. Op dinsdagen zijn wij gesloten, u kunt de wijziging dan ook per mail doorgeven via info@henkaarts.com.

Kan ik iets in een arrangement veranderen of toevoegen?
Kleine veranderingen, zoals het omwisselen of weglaten van een product is mogelijk. Dit kan aangegeven worden in de opmerking bij het plaatsen van de bestelling. Wij sturen u een bevestiging zodra de wijziging is doorgevoerd. Iets extra toevoegen aan uw bestelling is ook mogelijk, ga hiervoor naar buffetgerechten per KG of losse barbecue producten. U mag ons uiteraard ook telefonisch hiervoor raadplegen.

Wij zijn met minder dan 10 personen, kan ik toch een arrangement bestellen?
Onze arrangementen zijn uitsluitend vanaf 10 personen te bestellen. Onder de rubriek ‘’buffetgerechten per KG’’ of ‘’Losse barbecue producten’’ kunt u los onze producten bestellen. Dit is altijd exclusief borden/bestek en barbecue of opwarmapparatuur.

Ik heb geen bevestiging ontvangen van mijn online bestelling, hoe kan dit?
Het kan zijn dat de bevestigingsmail in de spambox is belandt. Is dit niet het geval, neem dan altijd even telefonisch contact op.

 

Levering

Leveren jullie ook in .. ?
Wij leveren voornamelijk in de regio Noord-Limburg en een klein stukje Oost-Brabant. Onder de 25 km (geteld vanaf America, Limburg) is bezorgen boven besteding van €150,- altijd gratis. Valt uw adres buiten de 25 km? Dan komen de bezorgkosten automatisch tevoorschijn bij het invullen van uw adres.

Wat zijn de bezorgkosten van mijn bestelling?
Onder de 25 km (geteld vanaf America, Limburg) is bezorgen boven besteding van €150,- altijd gratis. Valt uw adres buiten de 25 km? Dan komen de bezorgkosten automatisch tevoorschijn bij het invullen van uw adres.

Wanneer en op welk tijdstip wordt mijn bestelling geleverd?
De actuele leveringsmogelijkheden en tijdvakken per dag komen tevoorschijn wanneer u online bij ons een bestelling plaatst. Uw bestelling wordt geleverd binnen het aangegeven tijdvak. U kunt een dag van tevoren na 13:00 telefonisch contact opnemen om de exacte levertijd bij ons op te vragen.

 

Betalen

Hoe en wanneer kan ik betalen voor mijn bestelling?
U ontvangt 2 dagen voor levering een betaalverzoek per mail.

Ik wil graag contant betalen, is dit ook mogelijk?
Wij prefereren een betaling via het automatische betaalverzoek welke u 2 dagen van tevoren ontvangt per mail. Wanneer u hiervoor niet in de mogelijkheid bent kunt u dit van tevoren bij ons aangeven.

Het gaat om een bedrijfsmatige bestelling en wil graag achteraf een factuur ontvangen, kan dit?
Voor bedrijven is dit zeker mogelijk. U dient dit van tevoren even bij ons aan te geven.

 

Overige vragen

In ons gezelschap zit iemand met een allergie, hoe gaan jullie hiermee om?
Bij elk arrangement op onze website is een allergeneninformatie te downloaden. Bij specifieke allergenen raden we aan om van tevoren contact met ons op te nemen of de allergenen toe te voegen in de opmerking van de bestelling. Wij kijken dan per geval en gekozen arrangement wat we hiervoor kunnen verzorgen. (Let op: Wij kunnen én mogen, ondanks onze oplettendheid, geen 100 % garantie geven omdat al onze producten in dezelfde ruimte worden verwerkt.)

Buffetten en tapassen onder de 30 personen worden niet warm geleverd, hoe warm ik het buffet zelf op?
U ontvangt een (of meerdere) au-bain marie bak(ken), ook wel chafing dishes genoemd. De gerechten dient u 1.5 á 2 uur van tevoren in deze bak(ken) te plaatsen. Onder af en toe doorroeren worden de gerechten verwarmd. Dit is een zeer eenvoudig proces. U ontvangt het opwarmadvies ook op een foldertje bij uw bestelling. (Bij de Henkie’s Tapas worden onder de 25 personen elektrische hapjespannen geleverd met een vakverdeling. U kunt de hapjes in de vakken plaatsen en 20 minuten voor aanvang even opbakken.)

Wij hebben kinderen in het gezelschap zitten, wat kunnen we hiervoor bestellen?
Kinderen van 3 tot 12 jaar tellen we vaak als halve volwassenen. Kinderen onder 3 jaar kunnen niet tot nauwelijks meegeteld worden. Gaat het om meer dan 6 kinderen in een gezelschap? Dan raden we aan om voor deze kinderen extra producten te bestellen zoals stokbrood, kruidenboter, fruit, hamburgers en/of worsten.
Gaat het om een grote hoeveelheid kinderen in een gezelschap? (20>) Dan kunt u telefonisch een kinderarrangement toevoegen aan uw bestelling.
 

Klanten over Henk Aarts
9,2

Op basis van 980 reacties Bekijk alle reviews