Barbecue en buffet in Helmond

Specialist in food op locatie
Bereid vanuit onze ambachtelijke keuken én slagerij
Gratis bezorgd in regio vanaf €150,-
Klanten over Henk Aarts
9,2

Op basis van 980 reacties Bekijk alle reviews

Waarom kiest Helmond voor Henk Aarts?

Wilt u een barbecue of buffet bestellen in Helmond? Het zonnetje schijnt. De temperaturen stijgen! Oftewel het is tijd om te barbecueën. Daarom heeft Henk Aarts, dé BBQ specialist, een aantal heerlijke barbeque arrangementen samengesteld. Ieder arrangement heeft zijn eigen eigenschappen, zodat er altijd een passende keuze beschikbaar is. Bij de barbecue arrangementen zit uiteraard het vlees, maar ook de stokbroden en salades.

In Helmond gemakkelijk uw BBQ arrangement online bestellen

In Helmond en omstreken is een barbecue arrangement eenvoudig online samen te stellen. Eenvoudiger kan bijna niet! Zorg er echter wel voor dat u de barbecue arrangementen minimaal twee dagen van tevoren besteld. Dan weet u zeker dat het een geslaagd barbecue buffet wordt. Op ieder gewenst tijdstip bezorgen wij onze BBQ-pakketten bij u in Helmond en omgeving. Zelfs op zondag! Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen.

In Helmond ons heerlijke buffet bestellen

Ook de lekkerste buffetten stelt u online samen op HenkAarts.com. Let wel op dat u het buffet vier dagen van tevoren bestelt. Bestel hier direct uw buffet en HenkAarts.com bezorgt het buffet graag bij u aan de deur in Helmond en omgeving!

titel - Video