Barbecue en buffet in Peel en maas

Specialist in food op locatie
Bereid vanuit onze ambachtelijke keuken én slagerij
Gratis bezorgd in regio vanaf €150,-
Klanten over Henk Aarts
9,2

Op basis van 1052 reacties Bekijk alle reviews

Barbecue en buffet in Peel en Maas

Genieten van een overheerlijk, compleet verzorgde barbecue en buffet in Peel en Maas? Bestel vandaag nog online bij Henk Aarts, de specialist op het gebied van barbecue, buffet en tapas. Op de website vind je een overzicht met de verschillende arrangementen. Zo hebben wij een gevarieerd aanbod aan barbecue en buffetten in Peel en Maas, voor alle type gezelschappen. Het mooie van dit alles is dat het enige wat jij hoeft te doen is samen met jouw gezelschap genieten van de overheerlijke gerechten. Want wij doen natuurlijk de afwas voor je!

 

Barbecue en buffet bestellen in Peel en Maas!

 

Zelf samen te stellen barbecue en buffet in Peel en Maas

Naast een ruim aanbod aan diverse type arrangementen in barbecues en buffetten. Is het ook mogelijk om zelf jouw ideale pakket zelf samen te stellen. Wij denken graag met jou mee over de samenstelling en de mogelijkheden van jouw arrangement. Combineer jouw favoriete vlees, salades, sauzen etc. om zo een barbecue samen te stellen geheel naar eigen wens.

 

Bevat een van onze buffetten niet de gerechten die jij graag wilt proeven? Dan is het mogelijk om ook buffetten zelf samen te stellen!

 

Meer dan eten

Dankzij een samenwerking met partners uit de regio Peel en Maas, verzorgen wij niet alleen eten. Maar ook de inrichting van uw feestlocatie, drank arrangementen, personeel, licht en geluid en zelfs tentenverhuur. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Dan kun je contact opnemen door op onderstaande knop te klikken!

 

Contact

 
titel - Video