Barbecue en buffet in Sevenum

Specialist in food op locatie
Bereid vanuit onze ambachtelijke keuken én slagerij
Gratis bezorgd in regio vanaf €150,-
Klanten over Henk Aarts
9,2

Op basis van 1060 reacties Bekijk alle reviews

Waarom kiest Sevenum voor Henk Aarts?

Wilt u graag een barbecue of buffet bestellen in Sevenum? Henk Aarts bezorgt de lekkerste barbecue arrangementen en losse buffetten voor iedere gelegenheid. Bekijk dus zeker snel onze barbecue arrangmenten en onze buffetten

Barbecue arrangementen in Sevenum.

Lekker weer, warme zomeravonden. Dat betekent langer buiten zitten, genieten én natuurlijk barbecueën. Of u nu wilt barbecueën om iets te vieren of gewoon voor de gezelligheid: er is altijd wel een goede reden voor een BBQ. Wij helpen u een handje en stelden alvast een aantal barbecue arrangementen voor u samen. De barbecue arrangementen zijn inclusief een aantal stukken vlees per persoon, stokbroden en natuurlijk salades.

Bestel uw complete barbeque arrangement in Sevenum online

Hier bestelt u eenvoudig uw barbecue arrangement online. Het is belangrijk om twee dagen van te voren te bestellen. Zo maken we alles in orde voor uw smakelijke en gezellige barbecue. In Sevenum bezorgen wij gratis. Geeft u een barbecue op zondag? Dat is geen probleem. Ook op zondag bezorgen wij onze barbecue arrangementen. Wilt u advies of heeft u nog vragen? Dan kunt u gerust contact opnemen.

In Sevenum ons heerlijke barbecue buffet bestellen

Ook de beste barbecue buffetten stelt u online samen op HenkAarts.com. Houd er rekening mee dat u het buffet vier dagen van te voren bestelt. Bestel hier direct uw barbecue buffet en HenkAarts.com bezorgt het buffet aan huis in Sevenum en omgeving!

titel - Video