Barbecue in Blerick

Specialist in food op locatie
Bereid vanuit onze ambachtelijke keuken én slagerij
Gratis bezorgd in regio vanaf €150,-
Klanten over Henk Aarts
9,2

Op basis van 1022 reacties Bekijk alle reviews

BBQ Blerick bestelt u bij Henk Aarts

Wilt u een barbecue bestellen in Blerick? Bij Henk Aarts bestelt u eenvoudig online diverse barbecue arrangementen. Er is genoeg keuze, dus voor iedere smaak is er wel een arrangement! Als je een barbecue arrangement bestelt, zitten de stokbroden en de salades daar ook bij.

Bestel in Blerick uw BBQ arrangement online

Bent u woonachtig in Blerick of omgeving? Stel dan uw barbecue arrangement online samen. Het is wel belangrijk dat u twee dagen van tevoren bestelt zodat wij alles goed voor kunnen bereiden. Mocht u een barbecue hebben gepland op zondag? Geen probleem! Henk Aarts bezorgt ook op zondagen. Wilt u advies of heeft u nog vragen? Dan kunt u gerust contact opnemen.

Waarom uw BBQ in Blerick bestellen bij Henk Aarts?

Henk Aarts is dè BBQ specialist en weet wat er nodig is voor een heerlijke en onvergetelijke Barbecue. Vanaf 10 personen krijgt u de BBQ, het bestek en de borden er gratis bij geleverd. Binnen een straal van 25 km worden er bovendien geen bezorgkosten gerekend! U kunt eenvoudig pinnen bij aflevering en u hoeft zich geen zorgen te maken over de rotzooi. Wij nemen alles weer mee!

Buffet in Blerick

Wilt u een buffet bestellen in Blerick en omgeving? Henk Aarts heeft diverse buffetten op de website staan die u eenvoudig zelf kunt samenstellen. Zorg er voor dat u een buffet vier dagen van tevoren bestelt. Hier kunt u uw buffet bestellen. 

titel - Video