Barbecue in Liessel

Specialist in food op locatie
Bereid vanuit onze ambachtelijke keuken én slagerij
Gratis bezorgd in regio vanaf €150,-
Klanten over Henk Aarts
9,2

Op basis van 1009 reacties Bekijk alle reviews

BBQ Liessel bestelt u bij Henk Aarts

Wilt u een barbecue bestellen in Liessel? Kies dan een van de beschikbare arrangementen op henkaarts.com. Zit er geen geschikt arrangment tussen? Stel er dan zelf dan een samen, volledig naar uw eigen wensen. 

Barbecue arrangement bestellen in Liessel

Bij lekker weer is er niets zo gezellig om met vrienden of familie lekker te barbecueën! Bij Henk Aarts kunt u de lekkerste barbecue arrangementen online bestellen. Heeft u zin in een heerlijke BBQ in Liessel en omgeving? U kunt ze eenvoudig online samenstellen. Er is genoeg keuze, dus voor iedere groep wat wils! Als u een barbecue arrangement bestelt, zitten de stokbroden en de salades daar ook bij. 

Bestel in Liessel uw BBQ arrangement online

Ook als u woonachtig bent in de omgeving van Liessel kunt u eenvoudig uw barbecue arrangement online bestellen. Het is belangrijk dat u twee dagen van tevoren bestelt, zodat wij alles in orde kunnen maken voor een heerlijke en gezellige barbecue. Mocht u een barbecue hebben gepland op zondag, dan is dat geen probleem. Ook op zondag bezorgt Henk Aarts de barbecue arrangementen bij u thuis. Wilt u advies of heeft u nog vragen? Dan kunt u gerust contact opnemen.

Waarom uw BBQ in Liessel bestellen bij Henk Aarts?

Henk Aarts is dè BBQ specialist en weet wat er nodig is voor een heerlijke en onvergetelijke Barbecue. Vanaf 10 personen krijgt u de BBQ, het bestek en de borden er gratis bij geleverd. Binnen een straal van 25 km worden er bovendien geen bezorgkosten gerekend! U kunt eenvoudig pinnen bij aflevering en u hoeft zich geen zorgen te maken over de afwas. Wij nemen alles weer mee!

Buffet in Liessel

Wilt u een buffet bestellen in Liessel en omgeving? Henk Aarts heeft op de website ook een uitgebreid aanbod van diverse buffetten die u eenvoudig zelf kunt samenstellen. U hoeft er alleen op te letten dat u een buffet vier dagen van tevoren bestelt. Hier kunt u uw buffet bestellen. 

titel - Video