Barbecue in Maasbree

Specialist in food op locatie
Bereid vanuit onze ambachtelijke keuken én slagerij
Gratis bezorgd in regio vanaf €150,-
Klanten over Henk Aarts
9,2

Op basis van 980 reacties Bekijk alle reviews

BBQ Maasbree bestelt u bij Henk Aarts

Wilt u een barbecue arrangement bestellen in Maasbree? Bij Henk Aarts kunnen de lekkerste barbecue arrangementen besteld worden. U kunt ze eenvoudig online samenstellen en bestellen. Er is genoeg keuze, dus voor iedere smaak is er wel een arrangement! Als je een barbecue arrangement bestelt zitten de stokbroden en de salades daar ook bij. 

Bestel in Maasbree uw BBQ arrangement online

Als u woonachtig bent in Maasbree of omgeving kunt u eenvoudig uw barbecue arrangement online bestellen. Het is wel belangrijk dat u twee dagen van tevoren bestelt zodat wij alles goed kunnen voorbereiden. Mocht u een barbecue hebben gepland op zondag? Geen probleem! Henk Aarts bezorgt ook op zondagen. Wilt u advies of heeft u nog vragen? Dan kunt u gerust contact opnemen.

Waarom uw BBQ in Maasbree bestellen bij Henk Aarts?

Henk Aarts is dè BBQ specialist en weet wat er nodig is voor een heerlijke en onvergetelijke Barbecue. Vanaf 10 personen krijgt u de BBQ, het bestek en de borden er gratis bij geleverd. Binnen een straal van 25 km worden er bovendien geen bezorgkosten gerekend! U kunt eenvoudig pinnen bij aflevering en u hoeft zich geen zorgen te maken over de rotzooi. Wij nemen alles weer mee!

Buffet in Maasbree

Wilt u een buffet bestellen inMaasbree en omgeving? Henk Aarts heeft diverse buffetten op de website staan die u eenvoudig zelf kunt samenstellen. Zorg er voor dat u een buffet vier dagen van tevoren bestelt. Hier kunt u uw buffet bestellen. 

titel - Video