Maak je feest compleet met een van onze fantastische buffetten

Uit eigen keuken met heerlijke gerechten

Uit eigen keuken!
Arrangementen v.a. 10 personen te bestellen incl. borden/bestek en opwarmapparatuur
V.a. 30 personen warm geleverd op gewenste tijdstip
titel - Video

Buffet bestellen

Wilt u online uw buffet bestellen? Bij Henk Aarts kunnen we ons zelf met recht een specialist noemen op het gebied van overheerlijke buffetten, we hebben namelijk een groot en erg lekker assortiment! Vanuit onze ambachtelijke slagerij en keuken verzorgen wij complete buffet-, tapas en themabuffetten op locatie. Van bedrijfsfeest tot bruiloft, van kleine tot grote partijen en zowel particulier als zakelijk. Met een bourgondisch hart voor lekker eten verzorgen wij voor elke gelegenheid een passende en smakelijke invulling. Kies één van onze speciaal samengestelde bovenstaande arrangementen, of stel het geheel naar eigen wens samen.

Ontdek ons breed assortiment aan buffetten

Met onze buffetten is het altijd feest, maar de vraag is: voor welk arrangement gaat u? We maken de keuze voor u graag zo makkelijk mogelijk, daarom hebben we onderstaand onze verschillende buffetten voor u opgesomd:

 

Nog niet gevonden wat u zoekt? Of heeft u specifieke vragen over onze buffetten voordat u wil bestellen? Voel u dan vrij om contact met ons op te nemen, wij hebben het graag over uw wensen.

 

De service van Henk Aarts

Wij regelen alles tot in de puntjes voor uw feest, evenement of bijzondere gelegenheid. Onze tapas arrangementen zijn vanaf 6 personen online te bestellen en vanaf 10 personen is dit inclusief borden, bestek en pan. Daarnaast bezorgen wij gratis voor alle bestellingen boven de €150 in een omtrek van 25 kilometer rondom America. Het mooie van onze service is dat u na het eten zelf niet de keuken in hoeft om de afwas te doen, dit regelen wij voor u!

 

Bestel uw buffet online

Bestel via onze website eenvoudig en snel uw gewenste buffet. Uw bestelling wordt gratis op locatie bezorgd bij bestellingen vanaf 30 personen en voor groepen vanaf 10 personen worden gratis borden en bestek meegeleverd. Heeft u speciale wensen voor uw buffetten? Neemt u dan gerust contact met ons op, we bespreken graag alle mogelijkheden met u.

 

Klanten over Henk Aarts
9,2

Op basis van 980 reacties Bekijk alle reviews