Kleine hapjes bestellen

Specialist in food op locatie
Bereid vanuit onze ambachtelijke keuken én slagerij
Gratis bezorgd in de regio vanaf €150,-
Klanten over Henk Aarts
9,2

Op basis van 980 reacties Bekijk alle reviews

Kleine hapjes bestellen

Iets te vieren? Een reünie of een themafeestje met vrienden of collega’s en wil je daarvoor kleine hapjes bestellen? Henkie’s tapas is een buffet vol geur en kleur. Het tapasmenu is zeer uitgebreid met vele heerlijke kleine hapjes die bij iedereen in de smaak vallen. Het buffet kan worden besteld vanaf 25 personen en wordt geleverd inclusief tapasschaaltjes en vorkjes.

 

Dankzij Henk wordt een avond echt ontzorgt genieten, want wij doen natuurlijk de afwas voor je! Zo kun jij thuis geheel ontzorgt genieten van een overheerlijke tapasavond met vrienden, familie, collega’s of wie dan ook.

Kies een buffet of tapas arrangement dat bij jou past!

 

Kleine hapjes; een echte eye-catcher

Het tapasarrangement van Henk Aarts bestaat uit een ruime keuze aan kleine hapjes/tapasgerechtjes vol geur en kleur. Het is een echte eyecatcher voor elk feest. Naast de bekendere tapasgerechten zoals; chickenwings, sateetjes met Japanse sesamsaus, reuze gamba’s met knoflook, tomaten-tapenade, bevat Henkie’s tapas ook Parisien (stokbrood) met diverse tapenades, gevulde eitjes, Foccacia en diverse salades. Hier wordt ook rekening gehouden met de vegetarische tapasliefhebber. Zo maken wij heerlijke vega sateetjes, vega balletjes in groente saus en de lekkerste tofu in satésaus!

 

Bekijk hier wat het arrangement verder bevat

Wij hecten veel waarde aan producten

Onze producten zijn belangrijk! Wij hechten veel waarde aan onze producten en houden ons bezig met de laatste trends en eetgewoontes van onze klanten. Zo gebruiken wij sinds 2017 geen keukenzout in onze keukens maar zijn we overgeschakeld naar een zoutvervanger waarmee wij tot 50 procent minder natrium verwerken in onze eigengemaakte producten. Salades zijn vers en worden drie keer per week geproduceerd volgens eigen recept. Zo ook de vleesgerechten, soepen en desserts.

Bovenal houden we ons bezig met het eten van minder vlees en bieden we steeds meer groente-, en vlees vervangende producten aan. Ook al liggen onze roots in de slagerswereld, wij vinden het ouderwets om te denken dat er elke dag vlees gegeten moet worden en zijn hier dus volop mee aan het experimenteren.

 

Benieuwd? Bekijk onze verschillende buffetten en barbecue arrangementen!

titel - Video