Tapas bestellen voor thuis

Specialist in food op locatie
Bereid vanuit onze ambachtelijke keuken én slagerij
Gratis bezorgd in regio vanaf €150,-
Klanten over Henk Aarts
9,2

Op basis van 1052 reacties Bekijk alle reviews

titel - Video

Een avondje lekker tapas bestellen voor thuis? Henkie’s tapas is het meest kleurrijke buffet! Geniet van ons tapasbuffet vol geur en kleur. Zeer uitgebreid met vele heerlijke gerechtjes die bij iedereen in de smaak vallen. Dit buffet is te bestellen vanaf 15 personen en wordt geleverd inclusief tapasschaaltjes en vorkjes. En… Wij doen natuurlijk de afwas voor je! Zo kun jij thuis geheel ontzorgt genieten van een overheerlijke tapasavond met vrienden, familie, collega’s of wie dan ook.

Vanaf 30 personen komen wij bij jou thuis het buffet warm aanleveren op het gewenste tijdstip, en zetten wij alles netjes klaar. Het enige wat jij nog hoeft te doen is genieten van het eten. Onder de 30 personen ontvang je een speciale hapjespan waarin je heel eenvoudig de gerechten in warm kunt maken.

Kies een buffet of tapas arrangement dat bij jou past!

Henkie’s tapas is een tapasbuffet vol geur en kleur

Het tapasarrangement van Henk Aarts bestaat uit een ruime keuze aan tapasgerechtjes. Het is een echte eyecatcher op elk feest. Denk aan chickenwings, sateetjes met Japanse sesamsaus, Bali balletjes piri-piri, reuze gamba’s met knoflook, tomaten-tapenade, Spaanse Paella en nog veel meer... Ook zijn er diverse gerechtjes die een alternatief bieden voor de vegetariërs onder ons. Zo maken wij heerlijke vega sateetjes, vega balletjes in groente saus en de lekkerste tofu in satésaus!


Bekijk hier wat het arrangement verder bevat

Om onze passie voor bourgondisch eten met jou te kunnen delen. Leveren wij ook geheel verzorgde bourgondische borrelplanken. Deze is rijkelijk gevuld met overheerlijke vleeswaren, tapashapjes, kaas, druiven en nog veel meer. De bourgondische borrelplank is eenvoudig te serveren op kleine verjaardagen.

Overheerlijke buffetten, tapas- en wereldgerechten voor thuis

Vanuit onze ambachtelijke slagerij verzorgen wij complete buffet-, tapas en themabuffetten die je voor thuis kunt bestellen. En niet alleen voor thuis… Ook doen we dit voor bedrijfsfeest tot bruiloft, van kleine tot grote partijen en zowel particulier als zakelijk. Met een creatief, jong, gedreven en hecht team en een bourgondisch hart voor lekker eten verzorgen wij voor iedere gelegenheid een passende en smakelijke invulling.

Onze medewerkers delen allemaal één en dezelfde passie voor eten. Ze zijn het gezicht én de ambassadeurs van ons bedrijf en we hechten dan ook veel waarde aan hun input en ideeën. We houden van koken, smaak, beleving en vuur en brengen ons enthousiasme graag over op onze klanten!

Kies één van onze speciaal samengestelde arrangementen, of stel het geheel naar eigen wens samen. Onze buffetten worden altijd warm geleverd op het gewenste tijdstip m.u.v. feestdagen.

Samen met partners uit de regio zorgen wij bovendien voor inrichting van uw feestlocatie, drank arrangementen, personeel, licht, geluid en tentenverhuur. Wilt u meer informatie over onze smakelijke diensten?

Neem contact met ons op!