Tapas Horst

Specialist in food op locatie
Bereid vanuit onze ambachtelijke keuken én slagerij
Gratis bezorgd in regio vanaf €150,-

Tapas Horst

Bent u op zoek naar heerlijke tapas gerechten op een locatie in Horst?  Met een van de tapas arrangementen van Henk Aarts is onbezorgd genieten het enige wat u hoeft te doen. Voor elke gelegenheid is er een bijpassend arrangement verkrijgbaar, van klein tot groot en van particulier tot zakelijk. U kunt een complete tapas barbecue organiseren, kiezen voor een tapas buffet dat zelfs vanaf 30 personen warm geleverd wordt of een bourgondische borrelplank vol kleurrijke hapjes. En speciale voor vegetarische eters is het mogelijk om vegetarische gerechten bij te bestellen zodat de tapas voor iedereen naar wens is.

Overheerlijke tapas arrangementen

Geniet van een heerlijk tapas buffet vol geur en kleur! Een echte eyecatcher op elk feest en vanaf 30 personen warm geleverd. Het arrangement bevat diverse gerechten zoals chickenwings, garnalen, mini hamburgers en wraps. En wordt geleverd met stokbrood, kruidenboter, verschillende salades en vanaf 10 personen inclusief hapjespan. De tapas barbecue geeft u de mogelijkheid te genieten van tapas en van barbecue in een! Er worden heerlijke gerechten geserveerd inclusief stokbrood, kruidenboter, salades en vanaf 10 personen ook een pan-BBQ + gas. Daarnaast kunt u ook onbezorgd genieten met onze bourgondische borrelplank vol lekkere en kleurrijke hapjes zoals wraps, diverse vleeswaren, kaas en olijven voor 4 personen. Bij de borrelplank wordt brood en tapenade geleverd en hij is direct te serveren aan uw gasten. Onbezorgd genieten voor iedereen.

Bestel hier uw tapas arrangement

De specialist in food op locatie

Vol passie verzorgen we een complete gelegenheid op locatie in Horst. Heerlijke barbecue’s, buffetten en live cooking om onbezorgd te genieten met uw gasten. En om uw zorgen geheel te ontnemen bieden we samen met lokale partners naast eetmogelijkheden ook inrichting van uw feestlocatie, drank arrangementen, personeel en tentenverhuur aan.

Bestel online uw tapas arrangement in Horst

Bestel uw complete tapas-arrangement nu via onze website. Uw bestelling wordt gratis op locatie bezorgd vanaf €150,-. Besteld u voor meer dan 10 personen, dan wordt servies gratis meegeleverd. Heeft u speciale wensen voor uw tapas arrangement in Horst? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Bekijk de mogelijkheden

titel - Video