Tapas thuis bezorgen

SPECIALIST IN FOOD OP LOCATIE
BEREID VANUIT ONZE AMBACHTELIJKE KEUKEN ÉN SLAGERIJ
GRATIS BEZORGD IN REGIO VANAF €150,-

Tapas thuis bezorgen

Wilt u graag tapas bij u thuis laten bezorgen? Henk Aarts zorgt voor een compleet tapasbuffet met de lekkerste gerechtjes en komt dit eenvoudig bij u thuis bezorgen. Wij kiezen onze producten zorgvuldig en houden ons bezig met de laatste trends en eetgewoontes van onze klanten. De producten die wij gebruiken zijn vers en het merendeel wordt volgens eigen recept bereid. Wij werken dan ook vanuit onze eigen ambachtelijke keuken én slagerij. Met onze buffetten geniet u van een zorgeloze avond, waardoor u écht tijd heeft voor uw vrienden, familie of andere dierbaren. Henk Aarts is uw specialist op het gebied van barbecue, buffet en tapas.
 

Bekijk onze special tapasschotel

 

Tapasbuffet

Ons tapasbuffet, beter bekend als Henkie’s tapas, bestaat uit zorgvuldig gekozen producten en gerechtjes. Het buffet is een combinatie van lekkere gerechtjes, broden, sauzen, salades en alle overige benodigdheden. Bij de gerechtjes heeft u de keuze uit 19 verschillende lekkernijen, waaronder onder andere chickenwings, een kipsatétje, verschillende groentjes en een wrap met zalm. De keuze is groots! De sauzen en salades zijn zo samengesteld dat ze perfect aansluiten op de gerechtjes. Alles is aanwezig om lekker te genieten van een volledig verzorgd tapasbuffet. Wij komen het op een tijdstip naar keuze bezorgen en halen alles de volgende dag weer op. De afwas nemen wij ook weer mee!

 

Bestel vandaag nog en laat tapas thuis bezorgen

Wacht niet langer en bestel uw tapasbuffet bij Henk Aarts. U doet dit eenvoudig via de website of via één van onze verkoopmedewerkers. Neem gerust contact met ons op als u nog vragen heeft, wij helpen u graag!

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

titel - Video