Tapasplank bestellen

SPECIALIST IN FOOD OP LOCATIE
BEREID VANUIT ONZE AMBACHTELIJKE KEUKEN ÉN SLAGERIJ
GRATIS BEZORGD IN REGIO VANAF €150,-
Klanten over Henk Aarts
9,2

Op basis van 1056 reacties Bekijk alle reviews

Tapasplank bestellen

Een tapasplank bestellen doet u eenvoudig en snel bij Henk Aarts. Heerlijk genieten met familie of vrienden is niet compleet zonder overheerlijke tapasgerechtjes. Met de tapasgerechten van Henk Aarts beleeft u een gezellige avond en geniet u van de bourgondische lekkernijen die zorgvuldig voor u zijn samengesteld. Wij dragen graag ons steentje bij om er een onvergetelijke avond van te maken.  
 

Bekijk onze special tapasschotel

 

Henkie's tapasplank bestellen

Onze tapasplank bestaat uit diverse, zorgvuldig gekozen tapasgerechtjes. Geniet van onder andere malse chickenwings, een kipsatétje, verschillende groentjes en een wrap met zalm. Het buffet bevat in het totaal 19 gerechtjes, aangevuld met verschillende sauzen, salades en stokbroden. Wij bezorgen het buffet warm bij u op locatie op het door uw gekozen tijdstip. De volgende dag halen wij de afwas gewoon weer op, deze hoeft u dus niet te doen. Hoe handig is dat? Ook dat is Henk Aarts, lekker onbezorgd genieten. De tapasplank is te bestellen vanaf 15 personen, voor maar €19,50 per persoon geniet u van de allerlekkerste gerechten.

 

Henk Aarts: de specialist!

Henk Aarts is dé specialist in food op locatie. Voor iedere gelegenheid kunnen wij u voorzien van de juiste buffetten. Of u nu gaat trouwen, of 50 kaarsjes mag uitblazen: Henk Aarts regelt het allemaal! U heeft bij ons keuze uit verschillende pakketten op het gebied van barbecue, buffet en tapas. De afwas halen wij de volgende dag weer op, hier hoeft u zich dus geen zorgen om te maken. Bekijk zeker al onze arrangementen en pakketten en laat u meenemen in alle bourgondische lekkernijen.
 

Bekijk onze arrangementen & pakketten 

 

Bestel nu uw tapasplank!

Via onze website kunt u eenvoudig uw tapasplank bestellen. Mocht u nog vragen hebben over onze tapasplank, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook voor andere vragen kunt u uiteraard terecht bij onze medewerkers.
 

Bestel uw tapasbuffet 

titel - Video