Tappas buffet thuisbezorgd

SPECIALIST IN FOOD OP LOCATIE
BEREID VANUIT ONZE AMBACHTELIJKE KEUKEN ÉN SLAGERIJ
GRATIS BEZORGD IN REGIO VANAF €150,-
Klanten over Henk Aarts
9,2

Op basis van 892 reacties Bekijk alle reviews

Tapas buffet thuisbezorgd

Wij van Henk Aarts begrijpen dat u geen zin heeft om zelf alles in de winkel te halen, daarom wordt u tapas buffet van Henk Aarts bij u thuisbezorgd. Een avondje onbezorgd genieten met vrienden of familie kan pas echt als u niet zelf in de keuken hoeft te staan. Deze avond gaat over het zijn bij familie en/of vrienden, het delen van verhalen en genieten van de lekkerste hapjes. Ons tapasbuffet past hier perfect bij en wij dragen dan ook graag ons steentje bij om er een onvergetelijke avond van te maken!
 

Bekijk onze special tapasschotel ​​​​​​​

 

Ons tapasbuffet thuisbezorgd

Ons tapasbuffet, beter bekend als Henkie’s tapas, bestaat uit zorgvuldig gekozen producten en gerechtjes. Het buffet bevat 19 gerechtjes, welke aangevuld worden door stokbrood en verschillende sauzen en salades. Voor €19,50 per persoon (minimum van 15 personen) krijgt u dit volledig verzorgde tapas buffet thuisbezorgd. Het buffet wordt warm bij u geleverd op het door u gewenste tijdstip. De volgende dag, nadat u lekker onbezorgd genoten heeft halen wij de spullen weer op. De afwas hoort natuurlijk niet bij onbezorgd genieten, daarom nemen wij deze gewoon weer mee!

 

Bestel nu en uw tapas buffet wordt thuisbezorgd

Bestel nu ons complete tapasbuffet via onze website of bij één van onze verkoopmedewerkers en geniet van een volledig verzorgde avond mét lekker eten. Neem vooral contact met ons op als u nog vragen heeft over het tapasbuffet of een ander arrangement. Wij helpen u graag!

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

titel - Video