Barbecue en buffet in Gemert

Specialist in food op locatie
Bereid vanuit onze ambachtelijke keuken én slagerij
Gratis bezorgd in regio vanaf €150,-
Klanten over Henk Aarts
9,2

Op basis van 1056 reacties Bekijk alle reviews

Waarom kiest Gemert voor Henk Aarts?

Wilt u een barbecue of buffet bestellen in Gemert? Kies dan voor Henk Aarts! Het mooie weer komt eraan en dat betekent dat de barbecue weer tevoorschijn wordt gehaald! Bij Henk Aarts kunnen de lekkerste barbecue arrangementen besteld worden. U kunt ze eenvoudig zelf en online samenstellen. Er is genoeg keuze dus voor iedere groep wat wils! Als je een barbecue arrangement bestelt, zitten de stokbroden en de salades daar ook bij. 

Bestel in Gemert uw barbecue arrangement online

U kunt in Gemert eenvoudig uw barbecue arrangement online bestellen. Het is belangrijk dat u twee dagen van tevoren bestelt, zodat wij alles in orde kunnen maken voor een heerlijke en gezellige barbecue. Mocht u een barbecue hebben gepland op zondag, dan is dat geen probleem. Ook op zondag bezorgt Henk Aarts de barbecue arrangementen thuis. Wilt u advies of heeft u nog vragen? Dan kunt u gerust contact opnemen.

Buffet te Gemert

Wilt u ook een buffet bestellen in Gemert? Henk Aarts heeft op de website ook een uitgebreid aanbod van diverse buffetten. U stelt hier zelf uw buffet samen. Let er alleen op dat u een buffet vier dagen van tevoren bestelt. De afwas doen wij, dus hier hoeft u zich geen zorgen over te maken. Heerlijk genieten van een compleet verzorgd buffet in Gemert doet u met de buffeten van Henk Aarts. Hier kunt u uw buffet bestellen. 

titel - Video