Barbecue en buffet in Helden

Specialist in food op locatie
Bereid vanuit onze ambachtelijke keuken én slagerij
Gratis bezorgd in regio vanaf €150,-
Klanten over Henk Aarts
9,2

Op basis van 980 reacties Bekijk alle reviews

Barbecue en buffet in Helden?

Wilt u ook genieten van een verrukkelijk, volledig verzorgd barbecue en buffet in de regio helden? Bestel dan vandaag nog op de website van Henk Aarts, de specialist voor al uw buffet, tapas en barbecue lekkernijen. Ons volledige aanbod kunt u terugvinden op de website. Daar vindt u een overzicht met al onze verschillende arrangementen. Met ons gevarieerde aanbod aan barbecue en buffetten in Helden, hebben wij voor elke gelegenheid een geschikt arrangement. Om het voor u helemaal onbezorgd te maken, doen wij ook nog eens alle afwas voor u! Op deze manier hoeft u met uw gezelschap alleen nog maar te genieten van de verrukkelijke gerechten.

Barbecue of buffet bestellen in Helden

Zelf samen te stellen barbecue en buffet in Helden

Omdat wij graag met u mee denken, hebben wij naast onze vele diverse arrangementen in barbecues en buffetten, ook de mogelijkheid om zelf uw bezorging samen te stellen. Op deze manier kunt u zelf kiezen van welke sauzen, soorten vlees, salades en dergelijke u wilt genieten! Op onze website kunt u eenvoudig zelf uw barbecue samenstellen. Zo heeft u altijd alles naar eigen wens. Ook voor de buffetten is het mogelijk om deze volledig zelf samen te stellen. Op deze manier geniet u alleen van de gerechten die u zelf het lekkerst vindt.

Een ware specialist in food op locatie

Henk Aarts verzorgd volledige, verrukkelijke barbecue-, buffet en live cooking partijen op locatie. Geheel uit eigen ambachtelijke slagerij op uw locatie naar keuze. Bij Henk Aarts geloven we in een breed verzorgingspakket. Zo verzorgen wij bedrijfsfeesten maar ook bruiloften en andere feesten, voor zowel kleine als grote partijen. Door onze eigen passie voor bourgondisch genieten, zorgen wij ervoor dat uw gelegenheid een smakelijke invulling krijgt.

Henk Aarts, meer dan alleen eten

Mede dankzij een samenwerking met verschillende partners uit de omgeving van Helden, verzorgen wij niet alleen overheerlijk eten maar verzorgen wij ook andere benodigdheden voor uw feest. Denk aan de inrichting van uw feestlocatie, diverse drank arrangementen, het regelen van personeel en zelfs tentverhuur! Wij denken graag met u mee. Bent u benieuwd wat we voor uw gelegenheid kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op!

titel - Video