Barbecue en buffet in Roggel

Specialist in food op locatie
Bereid vanuit onze ambachtelijke keuken én slagerij
Gratis bezorgd in regio vanaf €150,-
Klanten over Henk Aarts
9,2

Op basis van 892 reacties Bekijk alle reviews

Barbecue en buffet in Roggel?

Genieten van overheerlijke stukken vlees, gerechten en volledige verzorgde buffetten? Bij Henk Aarts vind je een uitgebreid assortiment aan barbecue en buffetten in de regio Roggel. Op onze website zie je een uitgebreid overzicht met diverse arrangementen. Wij zijn de specialist voor al uw tapas, buffetten en barbecue specialiteiten. Wij denken graag met u mee. We hebben voor ieder gezelschap een passend arrangement. Omdat wij graag met onze klanten mee denken, begrijpen we dat je gewoon lekker wil genieten van het eten. Daarom doen wij ook nog eens alle afwas voor je. Zo hoef jij alleen maar te genieten van het verrukkelijke eten. Wij verzorgen de rest.

Kies een barbecue of buffet arrangement in Roggel dat bij u past!

Zelf bepalen wat je eet, stel zelf je barbecue en buffet in Roggel samen

Wij denken graag mee met onze klanten. Zo bieden wij u de mogelijkheid om naast onze standaard arrangementen in barbecues en buffetten, je eigen pakket samen te stellen. Op deze manier bepaal jij zelf welke sauzen, vleessoorten en salades jij aan huis geleverd krijgt. Op onze website is het eenvoudig om uw barbecue samen te stellen.

Naast de barbecue is het natuurlijk ook mogelijk om een buffet volledig naar wens samen te stellen!

Henk Aarts dé specialist in food op locatie

Naast dat wij bij Henk Aarts overheerlijke barbecue en buffetten leveren, verzorgen wij ook live cooking partijen op locatie. Dit doen wij met vlees uit onze eigen ambachtelijke slagerij. Wij verzorgen alles tot in de puntjes op een locatie naar keuze. Wij geloven in een breed verzorgingspakket en willen u dan ook zo uitgebreid mogelijk ondersteunen. Daarom doen wij bij Henk Aarts de gehele afwas, zo hoef jij alleen nog maar te genieten van het eten!

Henk Aarts, verzorgd meer dan alleen het eten

Zoals eerder vermeld denken wij graag met u mee. Daarom hebben wij een nauwe samenwerking met verschillende partners uit de regio Peel en Maas. Dit geeft ons de mogelijkheid om niet alleen verrukkelijk eten te verzorgen, maar ook om mee te denken over de inrichting van uw locatie, het regelen van diverse dranken, personeel en zelfs tentenverhuur. Ben je benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kun je contact met ons opnemen!

Neem contact met ons op!

titel - Video