Tapas buffet aan huis limburg

Specialist in food op locatie
Bereid vanuit onze ambachtelijke keuken én slagerij
Gratis bezorgd in regio vanaf €150,-

Tapas buffet aan huis limburg

Een tapas buffet aan huis laten bezorgen in Limburg. Bij Henk Aarts kan het! U heeft een gezellige avond geregeld met vrienden om weer eens lekker bij te kletsen. Hier hoort natuurlijk lekker eten bij, maar u heeft zelf geen zin om de hele avond in de keuken te staan. Het volledig verzorgde tapas buffet bevat alle benodigdheden om zorgeloos te genieten van de gezelligheid en het lekkere eten.

Dat genieten doet u door een compleet verzorgde tapasschotel te bestellen bij Henk Aarts. Bestel vandaag nog online bij Henk Aarts, de specialist op het gebied van barbecue, buffet en tapas.
 

Bekijk onze speciale tapasschotel

 

Henkie's tapas

Henkie’s tapas bestaat uit een divers aanbod van lekkere gerechtjes en bijbehorende producten. Onze tapasgerechtjes zijn zorgvuldig uitgekozen, alleen het beste is goed genoeg. Sauzen, salades en broden zijn ook inbegrepen. Voor slechts €19,50 per persoon geniet u van dit overheerlijke buffet, dat ook nog eens altijd warm geleverd wordt op het door uw gekozen tijdstip. De volgende dag halen wij de spullen weer op, inclusief de afwas. Hierdoor hoeft u niet na te denken over het schoonmaken en opruimen van de spullen, hoe handig is dat!   

 

Henk Aarts, de specialist in food op locatie

Naast het tapasbuffet biedt Henk Aarts ook andere mogelijkheden om zorgeloos te genieten. Zo kunt u bij ons ook terecht voor meerdere volledig verzorgde barbecuepakketten, andere buffetvormen en zelfs live-cooking & catering. Door ons ruime aanbod vindt u altijd wel de passende keuze voor uw onbezorgde avondje genieten.

 

Bestel direct uw tapasbuffet aan huis in Limburg

Wacht niet langer en bestel snel uw volledig verzorgde tapas buffet aan huis in Limburg bij Henk Aarts. Genieten was nog nooit zo gemakkelijk. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

titel - Video