Tapasschotel bestellen

Specialist in food op locatie
Bereid vanuit onze ambachtelijke keuken én slagerij
Gratis bezorgd in regio vanaf €150,-
Klanten over Henk Aarts
9,2

Op basis van 1052 reacties Bekijk alle reviews

Tapasschotel bestellen

Een lekkere tapasschotel bestellen voor een avondje met vrienden thuis? Iedereen kent het wel… Een leuk avondje met vrienden organiseren. Gezellig samen borrelen, lekker eten én er vooral een leuke avond van maken. U heeft uw woonkamer, achtertuin óf overkapping beschikbaar gesteld, maar zelf geen zin óf tijd om ook nog eens voor de catering te zorgen. Ook gedurende de avond zelf wilt u hier niet mee bezig hoeven zijn. Gewoon een avond compleet verzorgd genieten met vrienden.

Bekijk onze special tapasschotel

Dat genieten doet u door een compleet verzorgde tapasschotel te bestellen bij Henk Aarts. Bestel vandaag nog online bij Henk Aarts, de specialist op het gebied van barbecue, buffet en tapas. Op de website vindt u een overzicht met de verschillende arrangementen.

Henkie's tapasschotel

De tapasschotels van Henk Aarts zijn zeer uitgebreid met vele smaakvolle kleine gerechtjes. De schotels zijn al te bestellen vanaf 15 personen voor slechts €19,50 per persoon en worden geleverd met speciale tapasschaaltjes en vorkjes. De kleurrijke gerechtjes zorgen voor een echte eyecatcher op elk feestje. Naast de vele tapasgerechtjes kunnen er bij Henkie’s tapasschotel ook diverse andere gerechten worden geleverd. Denk hierbij aan; salades, broden en dips en sausen. Wij zorgen ervoor dat de gerechten altijd wam worden geleverd op het door u gewenste tijdstip. De volgende dag halen wij de afwas bij u thuis af.

Henkie's verschillende arrangementen

Henk Aarts heeft een gevarieerd aanbod aan tapasschotels, buffetten en barbecues. Voor ieder gezelschap en voor iedere gelegenheid kunnen wij u voorzien van catering op maat. Het mooie van dit alles is dat uw gezelschap en uzelf enkel hoeven te genieten van de overheerlijke gerechten. Wij bereiden de gerechten, bezorgen en presenteren de tafel én doen zelfs de afwas voor u!

Reserveer eenvoudig uw tapasschotel!  

Henk Aarts, de specialist in food op locatie

Overheerlijke compleet verzorgde tapasschotel-, barbecue-, buffet- en live cooking partijen uit onze eigen ambachtelijke slagerij, volledig verzorgd op locatie! Wij geloven in een breed verzorgingspakket van bedrijfsfeest tot bruiloft, van kleine tot grote partijen, maar ook voor particulier gebruik aan huis. Met onze passie voor bourgondisch lekker eten, zorgen wij voor een smakelijke invulling bij u thuis of op locatie.

Meer dan eten

Mede dankzij de samenwerking met onze partners uit de regio, verzorgen wij niet alleen eten, maar ook de inrichting van uw feestlocatie, drank arrangementen, personeel en zelfs tentenverhuur. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag met u in contact om zo samen de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact met ons op!

titel - Video